100% ontzorging bij de verkoop en verhuur van je eigendom
21.03.2022

100% ontzorging bij de verkoop en verhuur van je eigendom

 • Real Estate by Karolien bestaat intussen bijna twee jaar. Ons eerste kantoor opende zijn deuren in Roeselare, vorig jaar volgde een tweede vestiging in Tielt. De kantoren draaien op volle toeren, en dat is volgens verkoopverantwoordelijke Hélène Dobbels te danken aan een persoonlijke en ontzorgende aanpak.

 • “Ontzorging van de klant zit diep in het DNA van Karolien Lafaut verankerd. Logischerwijze hanteren we dezelfde visie bij de kopers en verkopers van Real Estate by Karolien. Het volledige concept is trouwens ontstaan als extra dienst voor kopers van nieuwbouwprojecten van Karolien Lafaut: het startte met een koper in één van onze projecten die aansluitend zijn bestaande eigendom wilde verkopen en de vraag stelde of wij ons daarover konden ontfermen”, aldus Hélène.

  Dat resulteerde enkele jaren geleden in een eerste succesvolle verkoop van bestaand vastgoed, en zo volgden er steeds meer. “Daarop beslisten we om een immodienst op te richten. Intussen zijn we geëvolueerd naar twee volwaardige kantoren die de verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed verzorgen.”

 • Persoonlijke aanpak op maat van de klant

  De diensten van Real Estate by Karolien zijn breed en tegelijk erg toegespitst op de persoonlijke noden van de klant. “We zijn een klein kantoor op zich, maar hebben met het grote netwerk, de juridische expertise en marketingmachine van Karolien Lafaut een erg sterke basis waarop we kunnen rekenen. Hierdoor kunnen we ons flexibel aanpassen aan de individuele noden van de klant en tegelijk een professionele aanpak garanderen.”

 • Langetermijnsamenwerking voor verhuur

  Ook verhuur is een belangrijke pijler. “Het fijne aan verhuur is dat je een langdurige samenwerking aangaat met de verhuurders en door persoonlijke betrokkenheid en nauwgezette opvolging een reëel verschil kan maken. Een bijkomend voordeel is dat klanten die een nieuwbouwappartement kopen bij Karolien Lafaut als investering in één beweging bij ons ontzorgd worden voor de verhuur van hun nieuwe eigendom.”

 • Hires Karolien Roes WAL1212
 • “Wij brengen graag rust in de rush van het actuele vastgoedlandschap.”

  — Hélène Dobbels, Verkoopverantwoordelijke

 • Vastgoedstyling als ultieme troef voor snelle verkoop van je pand

  Kandidaat-kopers bepalen bij een bezoek al binnen anderhalve minuut of ze in dat pand zouden willen wonen of niet. “Bij leegstaande huizen is het voor een kandidaat-koper vaak moeilijk om zich een beeld te vormen van het potentieel van een woning. Hetzelfde geldt voor woningen die erg druk ingericht zijn. Dergelijke panden kunnen met enkele kleine ingrepen een serieuze metamorfose ondergaan. Wij hebben daar een bijzonder oog voor en worden hierin bijgestaan door de interieurarchitecten van Interiors by Karolien. We zitten er niet mee in om met meubels te sleuren of wat opknapwerken te doen. Een woning verkoopsklaar zetten is het begin van een succesvolle verkoop!”

 • Op zoek naar extra vastgoedvedettes!

  De rush op vastgoed is alomtegenwoordig. “We willen voor onze verkopers en kopers als vastgoedmakelaar de stabiele factor zijn in de hectiek van het huidige vastgoedlandschap. Transparante communicatie, een nauwgezette opvolging en een correct dossier blijven in rustige én drukke tijden de sleutels tot succes. Dat houden we steeds voor ogen en verwachten we van elke medewerker in ons kantoor.”

 • Deel jij als vastgoedprofessional die visie?
  Dat maakt van jou een echte vastgoedvedette! Solliciteer nu via realestatebykarolien.be/jobs.

Live first class

Live first class

Laat je inspireren door tal van interieur- en vastgoedtips in de tweede editie van het lifestylemagazine van Karolien Lafaut!

Logo pop up Logo pop up mobiel

De verkoop van
jouw woning verdient
een aanpak op maat.

Van schatting over publiciteit
tot waterdichte compromis:
Real Estate by Karolien biedt
100% ontzorging bij de verkoop
van jouw pand.

Inloggen met jouw account!

Nog geen account?

Maak hier jouw account