• Verhuur jouw pand
  zonder zorgen

  Wil je de verhuur van jouw eigendom uitbesteden? Wij verzorgen de verhuur graag voor jou.

Waarom verhuren met
Real Estate by Karolien?

 • Ervaren vastgoedmakelaars

  Ervaren vastgoedmakelaars

  Dankzij onze expertise kunnen wij de huurprijs correct inschatten en de kandidaat-huurders juist screenen en bijgevolg jouw huurrendement maximaliseren.

 • Doorgedreven marketingaanpak

  Doorgedreven marketingaanpak

  Wij nemen jouw huurpand mee in onze professionele marketingvoering op tal van online en offline kanalen voor een ruim bereik van kandidaat-huurders.

 • Expertise in huis

  Expertise in huis

  Met een juriste en andere vastgoedexperts in huis kan je op je twee oren slapen: jouw verhuurdossier is bij ons in goede handen.

 • Aanpak
  Verhuren was nog 
nooit zo makkelijk

  Verhuren was nog
  nooit zo makkelijk

  Bij de verhuur van een woning of appartement komt heel wat kijken. Naast de opmaak van een administratief dossier is het van belang om een goeie huurder te vinden voor jouw pand en vervolgens het verhuurdossier volgens alle wettelijke bepalingen af te ronden. Ook hierin kan Real Estate by Karolien je helemaal ontzorgen. Ontdek hieronder wat wij voor jouw verhuur kunnen betekenen!

Werkwijze

Jouw pand verhuren?
Zo gaan we te werk!

 • 01.

  Huurprijs bepalen

  Wij komen langs voor een rondleiding doorheen jouw huurpand en stellen in samenspraak een correcte en marktconforme huurprijs vast. Op die manier stijgt de kans op een vlotte verhuur aanzienlijk!

 • 02.

  Verhuurdossier opmaken

  Wij stellen het verhuurdossier samen en zorgen voor aantrekkelijke foto's van elke ruimte. Beschik je nog niet over een EPC? Dan kunnen wij een energiedeskundige aanstellen die dit verplichte document zal opstellen.

 • 03.

  Publiciteit voeren

  Wij nemen jouw huurpand op in onze professionele marketingvoering en publiceren je pand op verschillende kanalen om zoveel mogelijk kandidaat-huurders te bereiken.

 • 04.

  Bezoeken begeleiden

  Wij regelen en begeleiden alle bezoeken aan jouw huurpand en beantwoorden alle vragen van kandidaat-huurders.

 • 05.

  Kandidaat-huurders screenen

  Om een vlotte verhuur aan een maximaal rendement te garanderen, screenen wij alle kandidaat-huurders op solvabiliteit en credibiliteit.

 • 06.

  Huurovereenkomst opmaken

  Wij zorgen voor de correcte opmaak van de huurovereenkomst en begeleiden met plezier de ondertekening door beide partijen.

 • 07.

  Afronding van het verhuurdossier

  Bij de sleuteloverdracht checken wij of de huurder de brandverzekering, huurwaarborg en automatische betalingsopdracht in orde heeft gebracht. Wij regelen ook de registratie van de huurovereenkomst en brengen de plaatsbeschrijving in orde.

 • 08.

  Opvolging na verhuur

  De huurprijs is onderhevig aan een jaarlijkse indexatie: wij kunnen dit voor jou opvolgen. Ook voor al jouw vragen over de verhuur kan je steeds bij ons terecht. Wij blijven graag ter beschikking!

 • Beleggen in vastgoed
  Alles in huis voor een
geslaagde investering

  Alles in huis voor een
  geslaagde investering

  Overweeg je de aankoop van een woning of appartement als investering maar schrikt de rompslomp van de bijhorende verhuring je af? Geen nood, wij nemen de verhuur van jouw beleggingspand in handen en begeleiden je ook graag bij de aankoop van een pand dat aan jouw criteria voldoet. Zo zorgen we voor de volledige begeleiding van jouw investering, van aankoop tot en met verhuur.

 • Contact
  Kunnen wij helpen
bij de verhuur
van jouw eigendom?

  Kunnen wij helpen
  bij de verhuur
  van jouw eigendom?

  De verhuur van een woning kan heel wat kopzorgen met zich meebrengen. Onze makelaars nemen graag alle zorgen uit jouw handen. Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking!

Live first class

Live first class

Laat je inspireren door tal van interieur- en vastgoedtips in de tweede editie van het lifestylemagazine van Karolien Lafaut!

Logo pop up Logo pop up mobiel

De verkoop van
jouw woning verdient
een aanpak op maat.

Van schatting over publiciteit
tot waterdichte compromis:
Real Estate by Karolien biedt
100% ontzorging bij de verkoop
van jouw pand.

Inloggen met jouw account!

Nog geen account?

Maak hier jouw account