• Real Estate by Karolien

  Jouw vastgoed is in goede handen bij Real Estate by Karolien. Onze vastgoedmakelaars nemen alle verkoopzorgen uit jouw handen, zetten jouw pand verkoopklaar en zoeken actief naar potentiële kopers, voor wie ze de zoektocht naar een nieuwe thuis ter harte nemen.

 • Real Estate by Karolien
  Alles begint met onze 
focus op ontzorging

  Alles begint met onze
  focus op ontzorging

  Real Estate by Karolien is een vastgoedkantoor uit Tielt en Roeselare en focust op de verkoop en verhuur van vastgoed. Het vastgoedkantoor is een zijtak van projectontwikkelaar Karolien Lafaut, en is ontstaan uit de vraag van kopers in onze nieuwbouwprojecten om ook de verkoop van hun huidige woning te verzorgen. Vanuit onze algemene visie om elke klant maximaal te ontzorgen, namen wij de verkoop van hun eigendom telkens met veel enthousiasme in handen.

  Na enkele snelle en succesvolle verkopen, beslisten we om met Real Estate by Karolien een vastgoedkantoor op te richten voor iedereen die een eigendom wenst te verkopen of verhuren.

 • Dit is een test
  Signed by karolien

  Net zoals de nieuwbouwprojecten van Karolien Lafaut is ook onze aanpak voor de verkoop en verhuur signed by Karolien: deskundig, kwalitatief en altijd met een persoonlijke touch.

 • Over Karolien Lafaut
  Over Karolien Lafaut

  Over Karolien Lafaut

  Karolien Lafaut kreeg de liefde voor vastgoed en projectontwikkeling met de paplepel ingegeven. Van vader op dochter nam ze in 2005 de tak projectontwikkeling van het familiebedrijf over en drukte ze er meteen haar eigen stempel op: signed by Karolien staat voor een deskundige en kwalitatieve aanpak, altijd met een persoonlijke touch.

Onze diensten

Ontdek alle diensten van Karolien Lafaut

 • Interiors

  Interiors

  Heb je een prestige home bij Karolien Lafaut gekocht? Wij verzorgen ook het interieur van jouw nieuwe woning, van meubilair tot en met decoratie.

 • Real Estate

  Real Estate

  Verkoop jouw woning snel en succesvol dankzij ons uitgebreid netwerk, doorgedreven marketing en technische en juridische expertise.

Ons team

Team

 • Contact
  Hoe kunnen wij jou ontzorgen?

  Hoe kunnen wij jou ontzorgen?

  Wil je meer weten over onze persoonlijke aanpak? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag onze diensten voorstellen!

Live first class

Live first class

Laat je inspireren door tal van interieur- en vastgoedtips in de eerste editie van het lifestyle magazine van Karolien Lafaut!

Inloggen met jouw account!

Nog geen account?

Maak hier jouw account