• Real Estate by Karolien

  Jouw vastgoed is in goede handen bij Real Estate by Karolien. Onze vastgoedmakelaars nemen alle verkoopzorgen uit jouw handen, zetten jouw pand verkoopklaar en zoeken actief naar potentiële kopers, voor wie ze de zoektocht naar een nieuwe thuis ter harte nemen.

Onze diensten
 • Verkoop

  Verkoop

  Elke eigendom heeft een uniek karakter en een persoonlijk verhaal. Daarom geloven we bij Real Estate by Karolien dat ook de verkoop een aanpak op maat vraagt. Samen bespreken we hoe we je kunnen ontzorgen bij de verkoop van jouw woning en maken we een voorstel op maat.

 • Verhuur

  Verhuur

  Bij de verhuur van een woning of appartement komt heel wat kijken. Naast de opmaak van een administratief dossier is het van belang om een goeie huurder te vinden voor jouw pand en vervolgens het verhuurdossier volgens alle wettelijke bepalingen af te ronden.

 • Vastgoedstyling

  Vastgoedstyling

  Kandidaat-kopers laten zich vaak leiden door de sfeer in een woning dus is het belangrijk dat ze zich al tijdens het eerste bezoek thuis voelen in jouw woning. Wij kleden jouw woning fris en neutraal aan en voeren kleine klussen uit. Op die manier verhoog je meteen de verkoopskansen!

Jouw pand is bij ons
in goede handen

 • Service op maat voor 100% ontzorging

  Service op maat voor 100% ontzorging

 • Ruime database van kopers en huurders

  Ruime database van kopers en huurders

 • Professionele foto's van jouw pand

  Professionele foto's van jouw pand

 • Maximale visibiliteit via tal van kanalen

  Maximale visibiliteit via tal van kanalen

 • Verkoopsklaar dankzij vastgoedstyling

  Verkoopsklaar dankzij vastgoedstyling

 • ONZE KANTOREN
  Welkom in onze kantoren

  Welkom in onze kantoren

  Real Estate by Karolien is actief in West- en Oost-Vlaanderen en helpt je graag verder vanuit de drie kantoren in Tielt, Roeselare en Sint-Martens-Latem. Op deze strategisch gekozen locaties staat een ervaren team van vastgoedmakelaars voor je klaar die de lokale markt door en door kennen. Zo kunnen we je vanuit elk kantoor 100% ontzorgen bij elke vastgoedvraag.

 • Ons team
  100% focus op ontzorging

  100% focus op ontzorging

  Vastgoedkantoor Real Estate by Karolien, met vestigingen in Tielt en Roeselare, is een zijtak van projectontwikkelaar Karolien Lafaut.

  Real Estate by Karolien is ontstaan uit de vraag van kopers van nieuwbouwprojecten, die ons ook de verkoop van hun huidige woning toevertrouwden. Vanuit onze algemene visie om elke klant maximaal te ontzorgen, namen wij de verkoop van hun eigendom telkens met veel enthousiasme in handen.

  Na enkele snelle en succesvolle verkopen, besloten we om met Real Estate by Karolien een immokantoor op te richten dat zowel verkopers als verhuurders helpt in de zoektocht naar een koper of huurder, en vice versa.

Locaties

Bezoek onze kantoren
in Tielt, Roeselare of Sint-Martens-Latem

Hoe kunnen wij jou ontzorgen?
Hélène vertelt het je graag!

Wil je meer weten over onze persoonlijke aanpak? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag onze diensten voorstellen!

Hoe kunnen wij jou ontzorgen?
Hélène vertelt het je graag!
2251 POPUPSCHATTING 04 2251 POPUPSCHATTING 042

De verkoop van
jouw woning verdient
een aanpak op maat.

Van schatting over publiciteit
tot waterdichte compromis:
Real Estate by Karolien biedt
100% ontzorging bij de verkoop
van jouw pand.

Inloggen met jouw account!

Nog geen account?

Maak hier jouw account