Real Estate by Karolien bestaat 3 jaar: even terugblikken
20.04.2023

Real Estate by Karolien bestaat 3 jaar: even terugblikken

 • Van bij de start in 2020 ligt de focus van Real Estate by Karolien op 100% ontzorging. Een aanpak die geapprecieerd wordt door onze klanten, en al drie jaar tot snelle en succesvolle verkopen leidt. Sales Manager Hélène Dobbels stond mee aan de wieg van het kantoor en blikt even terug, van het ontstaan tot de recente opening van een derde vestiging in Sint-Martens-Latem.

 • Vanuit welke basis is Real Estate by Karolien gegroeid?

  "Zelf begon ik zeven jaar geleden te werken bij Karolien Lafaut, het projectontwikkelingsbedrijf waaruit Real Estate by Karolien voortkomt. Mijn focus lag toen al op de verkoop en marketing van nieuwbouwprojecten. In die positie kreeg ik regelmatig de vraag van klanten die een appartement of woning aankochten om hun bestaande woning te verkopen. Die dossiers moesten we doorgeven aan andere makelaars, wat ons op het idee bracht om ook dat deel van het vastgoedtraject van onze klanten op te vangen. Zo trekken we het ontzorgingsconcept waar Karolien Lafaut om bekendstaat sinds 2020 door met een in-house immotak, Real Estate by Karolien."

 • Hoe is het bedrijf de afgelopen 3 jaar geëvolueerd?

  "Dankzij een groeiend aantal dossiers – en tevreden klanten – konden we jaar na jaar uitbreiden. Om een eerste kantoor te openen, richtten we een van onze eigen appartementen in Roeselare in. Later verhuisde Karolien Lafaut zelf naar de Kapellestraat, waarna Real Estate by Karolien het kantoor op de Markt in Tielt overnam. Daarmee konden we onze markt weer wat verruimen. En als kers op de taart staken we recent de grens over naar Oost-Vlaanderen. Met de opening van ons kantoor in Sint-Martens-Latem ging een droom in vervulling, maar daar stoppen onze ambities niet. Voor Karolien en mij is the sky is the limit wat betreft het veroveren van de vastgoedmarkt."

 • Hires Karolien Roes WAL1165
 • "Met de opening van ons kantoor in Sint-Martens-Latem ging een droom in vervulling,
  maar daar stoppen onze ambities niet."

  — Hélène Dobbels, Sales Manager

 • Waarin schuilt het succes van Real Estate by Karolien volgens jou?

  "Karolien geeft haar medewerkers het vertrouwen en de autonomie om elke opdracht stevig beet te pakken en dat maakt dat onze makelaars a.k.a. vastgoedvedettes hun dossiers vanbinnen en vanbuiten kennen. We hebben veel aan haar maar evenzeer aan ons enthousiast team te danken. We onderscheiden ons van andere vastgoedkantoren door enerzijds persoonlijk te werk te gaan en 7/7 klaar te staan voor de klant. Anderzijds hebben we een achterliggende kennis van de bouw, waardoor we goed kunnen inspelen op de noden van nieuwbouwkopers. We weten immers hoe een werf eruitziet en hoe kopen op plan precies verloopt."

 • Een nieuw kantoor betekent nood aan nieuw talent. Naar welke profielen zijn jullie op zoek ter uitbreiding van het team?

  "Gemotiveerde en liefst zelfstandige vastgoedmakelaars zijn steeds welkom. Ervaring is geen must, want we leiden jong talent met plezier op. Momenteel zoeken we ondersteuning in elke regio: Roeselare, Tielt en Gent. Voor het kantoor in Roeselare kijken we ook uit naar een kantoorverantwoordelijke met commerciële drive, om onze vastgoedportefeuille verder uit te bouwen en het team daartoe aan te sturen. Real Estate by Karolien is een dynamisch kantoor dat vooruit wil, dus wie graag als vastgoedmakelaar wil werken en net zo ambitieus is als ons, vindt hier zeker zijn of haar plek."

 • Vastgoedmakelaar worden of zelf een vastgoedkantoor runnen?
  Bekijk hier alle vacatures en contacteer Hélène via helene@realestatebykarolien.be of 0499 88 10 37 voor alle info.

Live first class

Live first class

Laat je inspireren door tal van interieur- en vastgoedtips in de tweede editie van het lifestylemagazine van Karolien Lafaut!

Logo pop up Logo pop up mobiel

De verkoop van
jouw woning verdient
een aanpak op maat.

Van schatting over publiciteit
tot waterdichte compromis:
Real Estate by Karolien biedt
100% ontzorging bij de verkoop
van jouw pand.

Inloggen met jouw account!

Nog geen account?

Maak hier jouw account