Real Estate by Karolien groeit dankzij overname Immo Cova
13.05.2022

Real Estate by Karolien groeit dankzij overname Immo Cova

 • Real Estate by Karolien neemt de portefeuille van Immo Cova uit Tielt over. Met de toevoeging van zo’n 1000 dossiers maakt ons vastgoedkantoor een sterke groeispurt.

  30 jaar geleden richtte Luc Coucke Immo Cova op in Tielt. Doorheen de jaren is het vastgoedkantoor uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Tielt, Ardooie en Aalter. De huidige bestuurders, Annelien en Wouter Coucke, besloten recent om hun portefeuille over te laten en zich verder te focussen op andere vastgoedactiviteiten.

 • Overname in vertrouwen

  Annelien Coucke beheert als syndicus via de vennootschap Aurus ruim 100 residenties in Oost- en West- Vlaanderen, en deze activiteit neemt sterk toe door het stijgend aantal appartementen dat gebouwd wordt. Wouter Coucke is als vaste vertegenwoordiger van een vennootschap actief als Directeur Ontwikkeling bij de Caminogroup (met o.a. Durabrik, Istoir, DPS en Miix als vastgoedontwikkelingsactiviteiten).

  “Voor de overname van het kantoor, gesticht door onze vader Luc, zochten mijn broer Wouter en ik een partij met voldoende expertise waaraan we met een gerust hart onze klanten konden toevertrouwen”, aldus Annelien Coucke, zaakvoerder van Aurus.

 • Real Estate by Karolien groeit dankzij overname Immo Cova 1
 • “Met heel wat opgebouwde kennis inzake verhuur zijn we volledig voorbereid op deze uitbreiding."

  — Karolien Lafaut

 • Gelet op hun jarenlange vertrouwensband, besloot Immo Cova om in zee te gaan met het immokantoor Real Estate by Karolien uit Tielt. “Een groot deel van de portefeuille bestaat uit verhuurdossiers. Omdat bij de verhuur heel wat komt kijken, én vanuit onze visie om onze klanten volledig te ontzorgen, hebben wij ons al van bij de prille start naast verkoop ook op verhuur van vastgoed toegespitst. Hierdoor hebben we met ons team intussen heel wat kennis over verhuur opgebouwd en zijn we volledig voorbereid op deze uitbreiding”, aldus zaakvoerder Karolien Lafaut.

  1000 nieuwe dossiers

  Door deze overname wordt de huidige portefeuille van Real Estate by Karolien met zo’n 1000 dossiers uitgebreid. Het gaat hoofdzakelijk om panden in Tielt, Ardooie, Aalter en Roeselare. “We behartigen de dossiers vanuit onze kantoren in Roeselare en Tielt. Met deze overname versterken we onze positie in Midden-West-Vlaanderen, wat perfect binnen onze groeiambities past.”

 • Om ons groeiverhaal te bestendigen, rollen we de rode loper uit voor nieuw vastgoedtalent.
  Zet jij binnenkort onze panden in de spotlight?
  Ontdek hier alle vacatures!

Live first class

Live first class

Laat je inspireren door tal van interieur- en vastgoedtips in de tweede editie van het lifestylemagazine van Karolien Lafaut!

Logo pop up Logo pop up mobiel

De verkoop van
jouw woning verdient
een aanpak op maat.

Van schatting over publiciteit
tot waterdichte compromis:
Real Estate by Karolien biedt
100% ontzorging bij de verkoop
van jouw pand.

Inloggen met jouw account!

Nog geen account?

Maak hier jouw account