Fabienne en Winny verkochten en investeerden met Real Estate by Karolien
28.02.2022

Fabienne en Winny verkochten en investeerden met Real Estate by Karolien

 • Toen Fabienne Wermersche en Winny Vandoorn elkaar vijf jaar geleden leerden kennen, hadden ze elk hun eigen huis in Wingene. Doorheen de jaren kwam een van de woningen steeds vaker leeg te staan. Daarom besliste het koppel om over te gaan tot verkoop van een huis en een appartement als belegging aan te kopen.

 • Voor de verkoop van hun tweede woning deden Fabienne en Winny een beroep op Real Estate by Karolien. “Van bij het eerste contact hadden we een goede klik met Hélène en zo hebben we alles via haar laten verlopen – zowel de verkoop van onze woning door Real Estate by Karolien, als de aankoop van een appartement in Wingenhof van Karolien Lafaut. Onze woning raakte in een paar dagen verkocht”, vertelt Fabienne.

 • Real Estate By Karolien Blogpost Fabienne en Winny
 • “Onze woning was na amper enkele dagen verkocht!”

  — Fabienne Wermersche, Real Estate by Karolien-klant

 • Jullie beslisten om vervolgens in een nieuw appartement te investeren. Hoe ging dit in zijn werk?

  “Op advies van Hélène kochten we ons appartement onder opschortende voorwaarde van verkoop van onze woning zodat we zorgeloos konden overgaan tot de aankoop van een appartement. In de eerste plaats wilden we graag een appartement dat zich niet te ver van onze huidige woning in Wingene bevindt. Het was voor ons belangrijk dat het voldoende ruim en lichtrijk was en dat we er zelf geen werk meer aan hadden. Idealiter was het meteen instapklaar, maar wel afgewerkt met materialen die wij mooi vinden. We hoopten op een persoonlijke klik met het appartement zodat we er op onze oude dag misschien ooit zelf kunnen gaan wonen. En dat vonden we in het modelappartement in Wingenhof!”

 • Twee vliegen in één klap dus!

  “Inderdaad! En dat vonden we echt gemakkelijk. De communicatie verliep professioneel, maar niettemin in een hartelijke sfeer en dat hebben we zeker geapprecieerd. Verkopen en aankopen zijn voor de meeste mensen geen alledaagse handelingen. Het is dan ook uiterst fijn als je bij zo’n grote stappen begeleiding krijgt van iemand met kennis van zaken en je alles aan één team kan toevertrouwen.”

 • Op zoek naar 100% ontzorging bij de verkoop of verhuur van je eigendom?
  Wij helpen je graag verder! Kom langs in onze kantoren of contacteer ons hier.

Live first class

Live first class

Laat je inspireren door tal van interieur- en vastgoedtips in de tweede editie van het lifestylemagazine van Karolien Lafaut!

Logo pop up Logo pop up mobiel

De verkoop van
jouw woning verdient
een aanpak op maat.

Van schatting over publiciteit
tot waterdichte compromis:
Real Estate by Karolien biedt
100% ontzorging bij de verkoop
van jouw pand.

Inloggen met jouw account!

Nog geen account?

Maak hier jouw account