Wij komen thuis in Sint-Martens-Latem!
02.11.2022

Wij komen thuis in Sint-Martens-Latem!

 • Met ons kersvers kantoor in Sint-Martens-Latem steken we de provinciegrens over. “Binnenkort lanceren we met Karolien Lafaut enkele nieuwbouwprojecten in Oost-Vlaanderen. Door gelijktijdig een nieuw kantoor voor Real Estate by Karolien in Sint-Martens-Latem te openen, versterken we er als groep onze positie”, bevestigt Karolien Lafaut.

 • Uitbreiding naar Sint-Martens-Latem

  Ons kantoor in Sint-Martens-Latem zal geleid worden door Hélène Dobbels, die als Sales Manager mee aan de wieg stond van de oprichting van Real Estate by Karolien in 2019. “Samen met mijn collega Simon Deboutte willen we onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar inzetten om vanuit ons nieuwe kantoor de ruime regio rond Sint-Martens-Latem te bedienen, en eigenaars te helpen bij een vlotte verkoop en verhuur van hun vastgoed. Dit is een opdracht die steeds complexer wordt en waar onze expertise als vastgoedmakelaar het verschil kan maken”, aldus Hélène Dobbels.

 • KL Immo Social Jpo Hr 7 aangepast
 • "Als vastgoedmakelaar willen wij een goede oplossing voor elk type vastgoed bieden."

  — Hélène Dobbels, Sales Manager

 • Rol vastgoedmakelaar in uitdagende tijden nog belangrijker

  Panden die niet instapklaar of voldoende energiezuinig zijn, worden vandaag minder vlot verkocht dan voorheen. Dat wordt ook door Hélène Dobbels bevestigd: “Momenteel swingen de energie- en materiaalprijzen de pan uit en dat zal in de toekomst wel normaliseren, maar het neemt niet weg dat de koper vóór de energiecrisis terecht al energiebewuster was. Dat pleit dan weer in het voordeel van nieuwbouw, maar het één is niet per sé beter dan het ander. Alles hangt af van de persoonlijke situatie van de klant, en met onze ruime ervaring in zowel nieuwbouw, herverkoop als verhuur kunnen wij onze klant op maat van zijn noden adviseren. In deze uitdagende tijden wordt de expertiserol van de vastgoedmakelaar des te belangrijker en daar willen we ook in Sint-Martens-Latem volop op inzetten.”

 • Ben je van de regio en wil je een beroep doen op onze vastgoeddiensten?

  Ons nieuw kantoor bevindt zich in de Kortrijksesteenweg 88 en is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 12u30 of op afspraak. Contacteer ons gerust voor een afspraak.

Live first class

Live first class

Laat je inspireren door tal van interieur- en vastgoedtips in de tweede editie van het lifestylemagazine van Karolien Lafaut!

Logo pop up Logo pop up mobiel

De verkoop van
jouw woning verdient
een aanpak op maat.

Van schatting over publiciteit
tot waterdichte compromis:
Real Estate by Karolien biedt
100% ontzorging bij de verkoop
van jouw pand.

Inloggen met jouw account!

Nog geen account?

Maak hier jouw account